top of page

Verteller tegen wil en dank.

Is het voor jou belangrijk dat je de verteller bent van een verhaal? Of is het belangrijk dat het verhaal verteld wordt? Ongeacht de boodschapper? Het heeft met ego te maken. Een periode vond ik het lekker dat ik het podium kreeg, inmiddels doe ik het omdat ik vind dat het moet. Een beetje verteller tegen wil en dank.

De gedachte achter Keytoe moet in mijn ogen verteld worden omdat andere ondernemers daarmee aangespoord worden om ook meer vanuit positieve invloed te handelen. Vanuit het belang van alle stakeholders in plaats van aandeelhouders.


Ik vind het nodig dat het verhaal verteld wordt, terwijl ik een haatverhouding heb met het herhalen van zaken als transparantie of vrijheid omtrent functies en vakanties.

Wat het makkelijker voor me maakt om alles te blijven vertellen, zijn de positieve reacties die ik veel krijg. Dat maakt het de moeite waard.


Deze post was niet perse nodig, dus: ‘Waarom schrijf ik ‘m dan?’ Om jullie te bedanken dus. Voor het lezen en soms waarderen van wat ik deel. Nou, dat is dan wel weer leuk.

Fijne dag!

Comments


bottom of page