top of page

Vastgoed is niet onze houvast

‘Waaaat?!’ hoor ik je denken… ‘staat het Keytoe-pand te koop?’ Ja nou en of. We willen er vanaf! Pats! Zonder enige haast. Dat dan weer wel.


We zitten lekker op onze kont op de zogezegde bakstenen. We weten allemaal dat stenen meer waard worden, hoe oud ze ook zijn. Maar als er iemand langskomt die het wil, dan mag hij of zij het hebben voor niet teveel geld.


Eerlijkheid gebied te zeggen dat we er dan al een leuke winst op maken. En winst is winst genoeg. Meer winst is niet altijd beter. Minder gedoe en minder bezit kan ook zalig zijn. Help ons naar die zaligheid dus. Koop ons pand.

We zijn gewoon niet zo van die vastgoedjongens, niks voor ons.


Wie is we? Michael, Randolph, Patrick en Cedric. We zijn mede-huurders van dit pand vanuit verschillende organisaties en we worden gek van het moeten overleggen en regelen van ‘dingetjes’ die niet bij ons primaire werk horen. Dat hebben we nu al een jaar of vijf gedaan, nu mag iemand anders die taak op zich nemen.

We willen graag blijven huren.


Daarom is het bedrag wat we vragen voor debiel veel vierkante meters pand in hartje Maassluis (Hoofdletter A-locatie) relatief voordelig. Koop breekt geen huur tenslotte dus voorlopig zit de nieuwe koper ‘opgescheept’ met meerdere gezellige bedrijven. De huurinkomsten zijn de basis geweest voor de waardering en koopsom.


Die bedrijvigheid van ongeveer zes ondernemingen staat garant voor ongeveer 40 mensen die dagelijks van het pand genieten. Er is nog veel verhuurbare ruimte overigens, dus maak er wat van en sla je financiële slag.

Het is nogal wat: honderden jaren historie. Van SS-kwartier in de oorlog tot de betrekking van organisaties die louter en alleen bestaan for the sake of LOVE. Dit pand zoekt een nieuw baasje in de laatste categorie. Die wel iets meer ‘vastgoedjongens’ of ‘vastgoedmeisjes’ zijn dan wij. Die wat meer kaas hebben gegeten van Monopoly. En die worden dan onze nieuwe huurbaas. En dat vinden wij te gek.


In de voorbije vijf jaren hebben we goed op dit pand gepast. Verbeterd, verduurzaamd, verzorgd. Wil jij een keer rond wandelen om je interesse verder te voeden? Doe even een belletje of stuur een appje naar Cedric: tel:0624894270. Gewoon de makelaar bellen mag ook. Die heeft er het meeste verstand van.


Liefs,

Michael, Randolph, Patrick en Cedric ❤️

Comments


bottom of page