PRIVACYVERKLARING 

NIET OMDAT HET KAN, MAAR OMDAT HET MOET 

Privacyverklaring www.cedricmuchall.nl en www.cedricmuchall.com

Laatst gewijzigd op: 13-11-2020
Versie 1.0

Deze website is van KeytoeY BV

KvK registratie: KeytoeY BV NL859424066B01

Gevestigd te Maassluis, op Dr. Kuyperkade 28, 3142 GC

Voor vragen, opmerkingen of klachten omtrent privacy kun je mailen naar sander@keytoe.nl of bellen naar +31 (0)10 599 00 08

 

 

 

Om jou een zo goed mogelijke ervaring te leveren verwerken wij persoonsgegevens. Jouw privacy is daarbij voor Keytoe van cruciaal belang. Wij zetten alles op alles om jouw gegevens volgens de relevante wet- en regelgeving te verwerken. In deze verklaring leggen we je uit hoe wij dat doen. Ook kom je te weten welke gegevens we van je gebruiken om onze dienstverlening te faciliteren, wat daar mee gebeurt en hoe je jouw gegevens kunt wijzigen of laten verwijderen.

De volgorde van de inhoud van deze verklaring is als volgt:

  1. Wat zijn persoonsgegevens nu eigenlijk?

  2. Welke gegevens gebruiken jullie dan?

  3. Waarom gebruiken jullie die gegevens?

  4. Hoe lang bewaren jullie mijn gegevens?

  5. Hoe zit dat met die cookies?

  6. Zijn er nog andere partijen bij betrokken?

  7. Kan ik mijn gegevens aanpassen of verwijderen?

  8. Hoe houden jullie rekening met mijn privacy?

  9. Waar kan ik meer informatie vinden over privacy en de wetgeving daaromheen?

  10. Wat zijn persoonsgegevens nu eigenlijk?

Persoonsgegevens zijn alle gegevens die betrekking hebben op een persoon. Het gaat hier om gegevens die over een (levend) persoon gaan, en waarmee deze persoon geïdentificeerd kan worden. Hieronder vallen ook gegevens die, wanneer ze samengevoegd worden, kunnen leiden tot de identificatie van een persoon, denk bijvoorbeeld aan iemands e-mailadres, woonadres, geboortedatum en zelfs een IP-adres. Ook een zakelijk e-mailadres kan onder persoonsgegevens vallen, mits deze gebruikt wordt door één persoon.  

De Europese wetgeving (AVG) maakt onderscheid tussen persoonsgegevens zoals bovengenoemde voorbeelden, en iets wat men ‘bijzondere persoonsgegevens’ noemt. Bijzondere persoonsgegevens slaan op gevoelige gegevens zoals iemands afkomst, politieke voorkeur, seksualiteit of levensovertuiging. 

  1. Welke gegevens gebruiken jullie dan?

De gegevens die Keytoe op cedricmuchall.nl door middel van het contactformulier verzamelt zijn de volgende; voornaam, achternaam, e-mailadres. Verder wordt er gebruik gemaakt van cookies en de data die daarbij verzameld wordt, zie voor meer informatie daarover het kopje “Hoe zit dat met die cookies?”. Voor meer info over onze partners en hun privacyverklaringen, zie: “Zijn er nog andere partijen bij betrokken?”. 

Keytoe verzamelt of gebruikt geen bijzondere persoonsgegevens. 

  1. Waarom gebruiken jullie die gegevens?

De gegevens worden verzameld om voor een werkend contactformulier te zorgen. Ook zijn sommige gegevens nodig voor een goed werkende website, het gaat dan om de gegevens die door cookies verzameld worden. Je gedeelde persoonsgegevens worden niet centraal opgeslagen en niet gebruikt voor andere doeleinden naast het reageren op de contactaanvraag.

  1. Hoe lang bewaren jullie mijn gegevens?

Je gegevens worden niet langer bewaard dan nodig. Na het invullen van het contactformulier worden jouw gegevens gebruikt om op je te kunnen reageren. De gegevens worden ook niet centraal opgeslagen, maar alleen gebruikt op het moment dat er op jouw contactaanvraag gereageerd wordt.

  1. Hoe zit dat met die cookies?

Wij gebruiken cookies om gegevens te verzamelen en gebruiken die nodig zijn voor een prettige ervaring op ons platform. Cookies zijn kleine tekstbestandjes die uitgewisseld worden tussen onze website en jouw apparaat. Onze website kan zo bepaalde dingen opslaan en onthouden. De website kan dan bijvoorbeeld herkennen dat jij voor de tweede keer een bepaalde pagina bezoekt.

De Autoriteit Consument & Markt (ACM) en de Algemene Verordening Persoonsgegevens (AVG) maken een onderscheid tussen functionele en analytische cookies. Functionele cookies zijn noodzakelijk voor een werkende website en een bruikbaar platform. Dit zijn bijvoorbeeld cookies die nodig zijn om in te kunnen loggen. Analytische cookies worden vaak ingezet om te kunnen onderzoeken hoe een website gebruikt wordt, om vervolgens op basis daarvan te optimaliseren. Deze cookies zijn ook toegestaan, mits ze een minimale impact hebben op de privacy van de gebruiker. 

Op cedricmuchall.nl worden beide soorten cookies gebruikt. Hieronder vind je een overzicht van de cookies die op onze website gebruikt worden:

Google Analytics

Wat het is: een webanalyse-service van Google die het verkeer op de Keytoe Academy website volgt en rapporteert.

Type: analytisch.

 

Hotjar

Wat is het: Hotjar is een set van analytische tools die ons helpen om kwalitatieve data te verzamelen omtrent bezoekersgedrag op de website.

Type: analytisch.

  1. Zijn er nog andere partijen bij betrokken?

Wij werken samen met verschillende externe partijen. Hieronder vind je welke dat zijn, en wat ze voor ons betekenen. Tevens kun je via de links direct de privacyverklaring van die partijen vinden, zodat je ook kunt zien hoe zij met jouw gegevens omgaan. 

Hotjar

Hotjar is een online service die ons de mogelijkheid biedt om in te zien hoe bezoekers zich op onze website bewegen. Waar men klikt, zoekt en vindt. De rapportages over deze informatie gebruiken wij om onze website zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken. De gegevens die Hotjar verzamelt zijn losgekoppeld (geanonimiseerd) van je IP- of MAC-adres, waardoor wij nooit kunnen zien welke informatie van jouw apparaat komt. 

Op de website van Hotjar kun je alles lezen over de manier waarop je gegevens verwerkt worden: https://www.hotjar.com/privacy/

Google

Zoals hierboven aangegeven, staan er cookies van Google Analytics op de KeytoeAcademy-website. Google Analytics verzamelt gegevens over hoe de website presteert. Deze gegevens gebruiken wij om onze website te optimaliseren en voor verdere marketingdoeleinden. Uit de informatie weten wij wat voor soort bezoeker uit welke regio de website bezoekt. Ook worden er gegevens verzameld over hoe de gebruiker zich beweegt op de website. De gegevens over de locatie van de bezoeker heten “IP-geolocation”, dit houdt in dat met behulp van je IP-adres wordt bepaald vanuit welke regio je de website bezoekt. KeytoeAcademy heeft een verwerkersovereenkomst met Google Analytics. Ook is op de website van KeytoeAcademy ingesteld dat je IP-adres wordt geanonimiseerd op jouw apparaat, Google heeft dus geen inzage in jouw IP-adres.

Alles over het privacybeleid van Google vind je hier: https://policies.google.com/privacy

  1. Kan ik mijn gegevens aanpassen of verwijderen?

Als je na je contactaanvraag je persoonsgegevens wilt laten verwijderen, dan kun je mailen naar cedric@keytoe.nl. Je gegevens worden dan binnen de wettelijke termijn van één maand gewist uit de mailbox en onze systemen. Uiteraard ben je ook altijd welkom om contact op te nemen voor meer uitleg over onze privacyverklaring. 

  1. Hoe houden jullie rekening met mijn privacy?

Wij doen ons uiterste best om jouw gegevens volgens de meest recente wet- en regelgeving te verwerken. Intern controleren en testen wij of wij aan de internationale en nationale maatstaven voldoen.

Je gedeelde persoonsgegevens worden niet centraal opgeslagen en niet gebruikt voor andere doeleinden naast het reageren op de contactaanvraag.

Uiteraard staan we altijd open voor suggesties, vragen, of klachten. Daarvoor kun je mailen naar sander@keytoe.nl 

  1. Waar kan ik meer informatie vinden over privacy en de wetgeving daaromheen?

Hieronder vind je een aantal links, op die pagina’s kun je meer te weten komen over jouw rechten omtrent je privacy.

De Autoriteit Persoonsgegevens is de privacywaakhond van Nederland. Deze instantie controleert en adviseert zowel de overheid als zakelijk Nederland. Op deze website kun je ook een klacht of melding indienen wanneer je het idee hebt dat iets niet in orde is: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/

 

De onderstaande link verwijst je naar de website van ACM, de Autoriteit Consument & Markt. ACM zet zich in om consumenten te beschermen tegen inbreuken op privacy en andere problemen die consumenten kunnen hebben met bedrijven. Op deze pagina staat meer informatie over cookies en de plichten van bedrijven daarbij: https://www.acm.nl/nl/onderwerpen/telecommunicatie/internet/cookies

 

Meer informatie over de nieuwe Europese wetgeving over gegevensverwerking, de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG, of: GDPR in het Engels) vind je op de website van de Europese Unie: https://europa.eu/youreurope/business/dealing-with-customers/data-protection/data-protection-gdpr/index_nl.htm