top of page

HELP MET LIEFDE

MENINGEN VAN OPDRACHTGEVERS

TECHNIEK COLLEGE ROTTERDAM

ADJUNCT-DIRECTRICE JUDITH DONKERS:

"Met Cedric haal je (vermomd als entertainer) precies díe impuls in huis die iedereen triggert, prikkelt en aanzet tot actie, omdat je -door zijn ogen kijkend- alleen nog maar denkt: “Waarom hebben we dat niet gewoon eerder al zo gedaan of geregeld?”

ESSENT / WE ARE THE GARAGE

COO ANNE GROENEWEGEN:

“De ‘legacy’ die Cedric heeft achtergelaten is een krachtig, positief en verbonden team!”

RUMAG

EIGENAAR DANNY MEMBRE:

"​Typisch Cedric = ja, ik begrijp wat je zegt, maar ik heb evengoed gelijk. Maagd, boogschutter, weegschaal, stier, ram: Cedric."

PLANTSOME

CEO AXEL PERSOON:

"​Zorg dat je een goed team hebt staan als je Cedric aan boord haalt, er komt gegarandeerd een consistente stroom geweldige nieuwe concepten hun kant op."

HYGIËNEPAPIER.NL

DIRECTEUR STEPHAN VAN DEN BOS:

"Krachtige en creatieve teamspeler die werkelijk waarde toegevoegd heeft. Wil je iemand die buiten de lijntjes kleurt en er toch een geweldig kunstwerk van maakt? Cedric is iemand die meedenkt, je prikkelt en inspireert."

FINALLY.AN.AGENCY

DIRECTRICE LISETTE SAMPLONIUS:

"​Lefgozer die zich kwetsbaar durft op te stellen. Een eerlijke spiegel die de juiste vragen weet te stellen. Grote dosis enthousiasme en creativiteit. Met Cedric is samenwerken vermenigvuldigen. Hij steekt je aan en blijft voor altijd in je hart."

HOGESCHOOL VOOR MODERNE BEDRIJFSKUNDE

LECTOR MARCEL VAN MARREWIJK:

"​Cedric ontmoeten is een life time event. Het is een mens die je niet snel vergeet: slim, snel, warm en eerlijk. Een icoon van een rebellenclub, met alle respect uitgesproken, die de ramen openzet, de boel opschudt en een grote glimlach achterlaat."

Binnen jouw organisatie ben ik als een pas gekochte spijkerbroek. In het begin schuurt het en kan het zelfs een beetje pijnlijk zijn, maar als je daar doorheen bent dan zit je broek als gegoten en wil je 'm niet meer uittrekken.

Ik kan je op deze vlakken helpen door middel van project-inzet, talks of sparring-sessies. Ook wil ik wellicht iets voor je delen op LinkedIn als jouw doel me aan het hart gaat. Neem even contact op. Datzelfde geldt voor eventuele deelname aan podcasts of interviews. Leuk dat je van je laat horen!

bottom of page