top of page

Trots op RUMAG.

Zes maanden geleden ben ik bij RUMAG binnengekomen en ik doe daar in de luwte het een en ander. Details van wat ik doe vind ik niet belangrijk, daar gaat deze post niet over. Waar die wel over gaat: RUMAG is driekwart jaar geleden keihard aangepakt (sommigen zeggen: geslacht) bij Lubach.

En als ik dan nu kijk hoe zij er bovenop (aan het komen) zijn, dan vind ik dat bizar knap. De moraal intern, de kwaliteit extern, de relaties met klanten, de visie en strategie, de weerbaarheid in crisistijden, de uitingen naar de buitenwereld… Gewoon top allemaal. Het bruist intern en het publiek heeft ze (terecht) weer omarmd.

Ik ben met veel klanten blij, deze klant maakt me veel beetjes trots.


(De foto is een snelle poging om m’n ik-heb-respect uit te beelden. En de zomer mag beginnen want ik zie bleek.)

Comments


bottom of page