top of page

Tijd om te voelen.

Ik heb een baan bij VGZ

Ik heb een (bizar) bedrijf met 50 man

Ik zorg voor mijn zoontje (co-ouderschap)

Ik heb een vriendin, vrienden, familie

Ik draai een huishouden en administratie

Ik schrijf een boek

Ik schrijf een theaterprogramma

Ik schrijf een dichtbundel

Ik sport, wandel, lees en kijk

Ik ben actief op LinkedIn

Ik heb nog veel meer wensen


Hallo, heb ik ook nog tijd voor mezelf? In alle eerlijkheid: weinig. Ik neem die tijd alleen als ik slaap en speel in bijna alle bovenstaande gevallen een rol. Ik ben wel mezelf maar ik laat m’n gevoel niet altijd of (vaak niet) toe. Terwijl dat gevoel allesbepalend is in het volwaardig leven van al die onderdelen van mijn leven.


Wanneer ik mijn gevoel niet de ruimte geef die het verdient dan leef ik niet ten volste. Dus wil ik ook echt tijd inruimen voor het toelaten daarvan omdat dat niet vanzelf gaat. Ademhalen doe ik continu, maar tijd inplannen om dat écht goed te doen niet.


Dat ga ik nu wel doen, uit zelfliefde. Want dan pas kan ik genieten van al het moois. Inplannen dus. Van pauzes, ego-tijd, rust, spelen, alleen zijn.


Gelukkig krijg ik de ruimte van iedereen om me heen. Nu nog van mezelf. Pittig. Doe je mee?

Comments


bottom of page