top of page

Steun en toen verlaten.

Bijna vijf jaar lang was zij mijn steun en toeverlaat op de zaak. Maar daar komt een einde aan. Stephanie gaat op zoek naar een andere baan. En daar baal ik giga van. Maar het is goed voor haar én voor het onderwijs, want daar wil ze de overstap naar maken. En tuurlijk ben ik daar trots op, want het onderwijs kan kanjers als Stephanie goed gebruiken. Wie in mijn netwerk wil met haar in gesprek om te kijken hoe ze de stap van Keytoe naar het onderwijs kan maken?


Laat haar niet lopen. Dat moet ik nu doen en dat voelt niet fijn. Ik ga niet uitleggen hoeveel als je als werkgever aan haar kunt hebben, want dat laat zich raden.Wie gaat het eerste concreet stappen met haar zetten? Je haalt gelijk een vleugje Keytoe in huis. Buitenkans dus.

(als je dit hier leest ben je wsl te laat, ik denk dat ze binnen een maand concreet onder de pannen is/was)

bottom of page