top of page

Samenwerken in verbinding.

Hoe zorg je voor verbinding en de beste samenwerking? Hoe kies je voor de vloot ipv de boot? Wat staat je in de weg om te verbinden?

Afgelopen kerst ging mijn vetste creatieve project van ’22 live, voor het Franciscus (boodschap uit het hart https://lnkd.in/ed9Pxv5G). Deze week mocht ik oa naar aanleiding daarvan de verantwoordelijken van de verschillende zorggebieden en afdelingen een aantal uur begeleiden in verbinden en samenwerken.

In mijn favoriete en ‘eigen’ ziekenhuis! Gek om een favoriet ziekenhuis te hebben, maar wel leuk. En mag ik zeggen dat het goed ging? Ja; mag ik. Het ging heel erg lekker. Trots dat ik gevraagd werd, nog trotser dat het ook echt tot verbinding leidde. Dit was mijn update van de week, liefs!

En ik ben een held op klompen(sokken). Mooi meegenomen

コメント


bottom of page