top of page

Waarom het relevant is wat we doen.

Keytoe lijkt een raar clubje met een ‘gekke’ cultuur. Klopt, maar er zit iets wezenlijks onder. De wereld kan positief veranderen maar dat gaat niet vanzelf. Ieder individu kan iets doen, maar organisaties hebben meer verenigde slagkracht.


Er is ons veel aan gelegen om onze maatschappelijke verantwoordelijkheid te pakken en ons te richten op zaken die er toe doen. Dat andere organisaties dat dan mogelijk ook gaan doen: keiharde winst. En nodig.


Wat doen we écht? Onderliggend aan die rare cultuur-excessen?


Omdat ondersteunende structuren bepalend zijn voor het gedrag van mensen laten we vooral op dat vlak iets anders zien dan ‘het normale’. Gedrag volgt context. De wereld heeft een gedragshift nodig van mensen om de uitdagingen die gaan komen te kunnen tackelen of voorkomen.


Vandaar dus sociaal leiderschap in de praktijk. We doen het, we oefenen, we experimenteren en we delen erover. Dat is niet zomaar. We denken dat dat de flexibiliteit en menselijkheid oproept die nodig is. Vandaag en later.

Daardoor lijken we meer een beweging dan een bedrijf. Geen focus op welvaart, maar op welzijn en welbevinden. Als we laten zien dat dat kan bestaan dan volgen andere bedrijven ook sneller.


Noem ons gekke Henkie: we gaan toch wel door. Kusje.

コメント


bottom of page