top of page

Loskomen doet loslaten.

Loslaten: er wordt veel over gepraat. Het wordt weinig gedaan. Het laat je tenslotte toch niet koud wat er met je bedrijf gebeurt. Of wat je collega tegen een klant zegt. Kortom: je houdt controle! Dus laat je niet los. Logisch!


Op zoek gaan naar loslaten maakt je krampachtig. Je wordt er bang van namelijk. Je kan daarom makkelijker zoeken naar het emotioneel loskomen van welk resultaat dan ook.


Dan ben je nergens bang meer voor en hoef je ook niets meer los te laten. Dat heb je dan net al gedaan namelijk.


Snap je het niet? Voorbeeld; ik wilde de controle loslaten bij Keytoe. Durfde ik niet, omdat ik bang was voor boze klanten. Pas toen ik emotioneel los kwam van ‘Keytoe moet succesvol zijn’ durfde ik alles. Loskomen doet je loslaten dus. Sindsdien draait Keytoe steeds beter overigens.


Hoe onvrij je vandaag bent, merk je pas wanneer je los komt. Ken je dat gevoel dat je al avonds je te strakke sokken uit trekt?

Comments


bottom of page