top of page

Leuker. Mooier. Werelds.

‘Papa, waarom zijn we eigenlijk op deze wereld?’ Vroeg mijn zoontje van zeven. Oef. ‘Om de wereld een beetje mooier en leuker te maken’, heb ik ongeveer terug gebrabbeld. Wist niks beters.


Dat bracht me bij de vraag: Wat is de missie van Keytoe? En van mezelf? Ik vind het niet perse nodig dat ‘ie heel expliciet is, maar regelmatig zoeken en bevragen is altijd oké. We zeggen steeds vaker dat we positieve invloed uitoefenen als organisatie. In overvloed, op mooie mensen.


Ik word er wel blij van, maar hij kan nog ‘hoger’ worden omschreven. Niet dat abstracter perse altijd goed is, maar voor mezelf weet ik dat ik..

...zoveel mogelijk liefde demonstreer in wat ik doe.


Dat kan 'niet stoer' worden gevonden en veel relaties vinden hierdoor dat ik veel 'vrouwelijke energie' heb. Mijn zoontje zou zeggen: ‘Zal wel’ en ik snap hem. Ik laat zoveel mogelijk liefde zien en ik weet dat dat zakelijk vrij ongebruikelijk is, maar ik vind het normaal.


Juist tof(!) als meer mensen daar aan mee gaan doen, wordt de wereld een beetje mooier en leuker van. Is nodig ook. Toch best een goed antwoord eigenlijk.

Comments


bottom of page