top of page

Het binden van medewerkers.

Of we een verhaal konden doen over ‘Het vinden en binden van medewerkers’. Ja graag! Maar wel om te vertellen dat dat onzin is. Want… Het vinden van mensen kan op iedere hoek van de straat. Het binden van mensen is raar om te doen, zelfs m’n hond bind ik niet vast.

Liever zoek je het IN de mensen die er al zijn. En wat je dan vindt? De ongebruikte talenten. De tot dan toe wellicht ongewenste mogelijkheden van de mensen die al bij je werken. (iets met diversiteit en inclusie 😄)

Het zoeken van nieuwe mensen lijkt een beetje op het weggooien van spullen. Vaatwasser kapot? Dan bestellen we gewoon een nieuwe. Nee, je kan best langer met je oude door - als je je maar verdiept in de mogelijkheden.

Let wel: Er is schaarste van grondstoffen. Er is schaarste van mensen. De wereld raakt uitgeput. De mensen ook, volgens mij vooral omdat ze te weinig gewaardeerd worden. En te vaak gepasseerd. Maar de mensen die er zijn, zijn veel rijker dan we denken. Als je het maar wil zien. Amen.

Verder ging ons verhaal over lekker jezelf zijn enzo. Dat soort kreten. Dus ik had m’n lekkere trui maar weer eens aan.

Was gezellig! Op naar het weekend. Alice Groen: was een feestje. Thuiswedstrijd. werkgeversvereniging AWVN en Coöperatie VGZ bedankt voor de organisatie, Sade van Londen voorop.

Kommentare


bottom of page