top of page

Doe niet tijger.

Doe niet ‘tijger’ als je ‘poesje’ bent. Jij herkent het ook. Ik heb er vandaag last van. Dat het allemaal echt even teveel is.


Werk, privé, wereld, gedachtes. Op zo’n moment weet je soms niet wat je moet doen. Ik heb mezelf verteld dat ik dan toegeef aan m’n angsten. En die deel met mensen die dichtbij me staan. Maar vooral eerst met mezelf. ‘Ik ben bang voor..’


Vorige week leerde ik van Elizabeth Gilbert dat je je angst een brief aan jezelf kan laten schrijven. Het mooie is dat je daarna makkelijker door kan. En soms dezelfde dag alweer de wereld aan kan. Of het me vandaag lukt weet ik niet, maar ik blijf optimistisch: wie niet waagt... Heb jij het moeilijk?


Wees niet bang voor je bang!

Deel het, met jezelf en anderen.

Openheid zorgt voor verbinding en je kan het niet alleen. Doe dus in ieder geval niet ‘tijger’ als je ‘poesje’ bent.

Comentarios


bottom of page