top of page

Sommige collega's mogen niet weg.

Je hebt van die collega’s die echt niet weg mogen gaan eigenlijk. Ik ben dan wel niet ‘de baas’, maar ik heb wel een band met een aantal collega’s waarbij ik het gevoel heb dat ze het nest verlaten als ze bij Keytoe vertrekken. En dat is nu het geval bij één van die collega’s die ik heel erg hoog heb zitten. En dat voelt ook alsof ze mij verlaten, wat feitelijk nergens op slaat, maar emotioneel logisch blijft. Ken je dat? Zo'n collega die niet weg mag - maar waarbij het ook gewoon hartstikke okay is als het toch gebeurt? Schrijf dan over diegene. Ik doe het ook. Dat voelt lekker.


Let's go. Ik was hier al bang voor en het geschiedde. Het zat er dik in. Hij wil verder kijken en ontdekken wat hij ergens anders (in een grote org) kan. Joeri kwam ruim 4 jaar geleden binnen bij Keytoe en heeft zóveel cruciale fases meegemaakt en zó zijn stempel gedrukt op de kwaliteit van de dienstverlening binnen Keytoe Kollega dat hij zonder twijfel een van de ‘legends van weleer’ zal worden en blijven.


Zijn grootste prestatie: de lead pakken op een van onze favo klanten, Plantsome. En wel vanaf de start van de samenwerking met de klant. Daarnaast was hij als klant-drager verantwoordelijk voor tal van andere klanten ook, maar bij Plantsome was het verschil wat hij maakte opzienbarend. Joeri is naast slim, vooral heel erg tof en lief als persoon. Zijn werkethiek daarbij opgeteld maakte van hem de stormram zoals ieder bedrijf die zou willen.

Keytoe is Joeri voor altijd dankbaar. En ik zal zijn inzet, zijn scherpzinnigheid, zijn tafeltennis-talent missen als hij hier veel minder is. Want dat hij blijft langskomen dat weet ik zeker. Hoewel zijn rol zonder twijfel goed zal worden overgenomen door collega’s, zal hij een gat achterlaten die moeilijk te vullen is. 


(Mocht jij denken dat jij dat zou kunnen overigens, er is dus een stoel vrij, een sofa, een flinke schoen om te vullen, kortom: alleen voor echte kanjers, anders hoef je niet te bellen).


Lieve Joeri, 


Dat jij nu bij RijkZwaan gaat werken dat gun ik je. Ik ben blij voor hun, en ik hoop dat ik ook blij voor jou mag zijn. Met lichte pijn in het hart zeg ik: ‘ga lekker man, het ga je goed, hoewel het ook een beetje zeer doet’. BEDANKT. Voor alles wat jij voor Keytoe betekend hebt en in de toekomst betekenen zal.


Liefde is ook loslaten.

Commentaires


Les commentaires ont été désactivés.
bottom of page